Voorbereiding seizoen 2011-2012 van start!!

brouwer-meeuwsen.nl-trainingHallo, hallo, daar zijn we weer! Na een aantal weken geen bal te hebben aangeraakt zijn we weer begonnen met trainen en storten we ons weer 20 uur in de week op het spelletje waar we zo van houden. We focussen ons vooral op fysieke training. We hangen veel in de gewichten bij Rik Priester in Absolutely Fit, en daarnaast geven we toe dat op het moment een basis techniek training in het zand van Lindobeach ook aanvoelt als een marathon! Verder worden de individuele- en team doelstellingen deze weken geformuleerd samen met trainer Gijs Ronnes (binnenkort vader!). Ook dit jaar is hij verantwoordelijk voor de jonge honden van BTH.

Ook op het gebied van sponsoring zijn we in samenwerking met Beach in Business bezig om een meerjarenplan uit te werken. We hopen jullie hier snel over te kunnen informeren. Uiteraard kun je ook voor seizoen 2012 vriend worden van Brouwer-Meeuwsen, of lid worden van de businessclub.

We houden je graag op de hoogte van de activiteiten, avonturen en ontwikkelingen rond beachvolleybalteam Brouwer-Meeuwsen met foto’s, nieuwsberichten en tweets op deze website.

Leave a Reply

  

  

  

Seo Packages